Podcast

Het afgelopen jaar heeft Pauline van Vliet voor Stichting Kist een podcast serie gemaakt over ‘Inwonen in de jaren vijftig en zestig’ met de seniorengroep uit Beverwijk. Deze groep komt al meer dan tien jaar wekelijks bij elkaar in café De Zon in Wijk aan Zee. Pauline is regelmatig bij deze groep te gast om over een thema te praten en verhalen vast te leggen. Bijna iedereen uit de groep bleek ervaring met inwonen te hebben en zodoende hebben we een leuke podcast reeks over dit thema kunnen maken.

U kunt deze podcasts hier beluisteren.

De laatste en samenvattende podcast ‘Inwonen, vanaf de jaren vijftig tot nu’ kunt u hier afluisteren:

DE PODCAST VAN STICHTING KIST

In deze ongewone tijden is Stichting KIST gestart met een nieuw initiatief: podcast maken. Onze eerste podcast, gemaakt door onze projectleider Pauline van Vliet, gaat over ‘inwonen in de jaren vijftig en zestig’. Nu we allemaal aan huis gekluisterd zijn is het aardig om eens stil te staan bij onze woonbehoeftes door de tijd heen. We sturen u wekelijks een nieuwe aflevering. De eerste aflevering beluistert u hier: inwonen in de jaren vijftig, aflevering 1

Reacties stellen we op prijs. Dit kan door een whatsapp te sturen naar 06 16625571. U kunt een reactie schrijven, maar u kunt uw reactie ook inspreken door bij de whatsapp op het microfoontje te klikken. Zo kunnen we uw reactie eventueel opnemen in een volgende podcast. Veel luisterplezier!

 

Radio-uitzending Vrouwen van Staal.
VPRO 31 maart 2019